×
Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, l’Escola d’Idiomes Madison, amb  centres docents a Manresa i a Sant Fruitós, ha esdevingut un referent en el món de la formació d’idiomes a la Catalunya Central.
El nostre radi d’acció abraça les comarques del Bages, el Berguedà, el Solsonès, l’Anoia, l’Osona i la Segarra. Oferim classes presencials tant a les nostres escoles com a les empreses interessades a fer formació in company, amb l’opció online per a aquells alumnes que així ho desitgin o com a opció híbrida de curs.
Com a Centre Acreditat per la Universitat de Barcelona els nostres alumnes certifiquen oficialment de manera directa els nivells B2 i C1 del Marc Comú Europeu de Referència (MCER) sense cap cost afegit i, per tant, no han d’examinar-se externament.
Impartim cursos dels idiomes més habituals, com ara l'anglès, el francès, l'italià o l'alemany, així com d'altres menys coneguts com el xinès, el japonès, el rus o l'àrab. També oferim cursos de català i de castellà per a nouvinguts i gent de fora del país.
DESTACATS
Aquest lloc web utilitza cookies.
Si continua navegant considerarem que accepta l'uso de cookies. Més informació